Produkter for kimya pc fr (3)

Aldring av Eteriske Oljer

Aldring av Eteriske Oljer

Peroksidering og intramolekylære reaksjoner Olivenoljer blir harske over tid. Harskning er en kjemisk endring av de molekylære strukturene i vegetabilske oljer. De samme kjemiske mekanismene virker også på essensielle oljer. Tilstedeværelsen av oksygen som naturlig er oppløst i oljene, initierer disse kjemiske reaksjonene. De akselereres i nærvær av lys, luft, temperaturvariasjoner eller ulike urenheter. Den reaksjonelle mekanismen for denne «eldingen» deles inn i to trinn: peroksidering og intramolekylære reaksjoner (eller propagasjonsfase). Den vitenskapelige litteraturen beskriver flere eksempler på peroksidering. Her er et eksempel med linalol, som er rikelig til stede i essensielle oljer. (Eksempel: lavendel, lavandin, linalol-timian, rosentre, salvie, osv). I dette skjemaet gjennomgår linalol først en peroksidering. Den produserer en ny forbindelse: 7-dydroperoksy-3,7-dimetyl-okta-1,5-dien-3-ol.
Enzym - BAKENZYM, MELKEENZYM

Enzym - BAKENZYM, MELKEENZYM

{"BACKENZYME":{"Amylaser":"EC 3.2.1.1","Protease":"EC 3.4.21.112","Cellulaser":"EC 3.2.1.4","Glukose Oksidase":"","Transglutaminase":"","Lipaser":"EC 3.1.1.3","Lipoxygenase":""},"MILCHENZYME":{"Kymosin":"EC 3.4.23.4","Pepsin":"EC 3.4.23.1","Laktase":"EC 3.2.1.23","Lipaser":"EC 3.1.1.3"}}
Enzymer - BAKERENZYMER, MELKENS ENZYMER

Enzymer - BAKERENZYMER, MELKENS ENZYMER

{"Glucose oxydase":"Glukoseoksidase","ENZYMES LAITIÈRES:":"MEIERIENZYMER:","Cellulases EC 3.2.1.4":"Cellulaser EC 3.2.1.4","Pepsine EC 3.4.23.1":"Pepsin EC 3.4.23.1","Lipoxygénase":"Lipoksygenase","Amylases EC 3.2.1.1":"Amylaser EC 3.2.1.1","Lactase EC 3.4.23.1":"Laktase EC 3.4.23.1","Transglutaminase":"Transglutaminase","Chymosine EC 3.4.23.4":"Kymosin EC 3.4.23.4","Lipases EC 3.1.1.3":"Lipaser EC 3.1.1.3","Protéase EC 3.4.21.112":"Protease EC 3.4.21.112","ENZYMES DE BOULANGERIE":"BAKERY ENZYMES"}